Showing 1–12 of 22 results

Champagneglas Alkmaar 200ml met logo (set van 6 glazen)

Schitterend champagneglas van kristal, geschikt voor de horeca. De prijs van de set met 6 glazen is inclusief het aanbrengen van uw logo op de glazen. Door het plaatsen van het logo wordt gelijk de maatvoering aangebracht waardoor altijd de juiste hoeveelheid wijn in de kristallen wijnglazen wordt geschonken. Van het type Alkmaar is een hele serie wijnglazen te verkrijgen die zorgen voor een nog rijkere aankleding van de tafel. In combinatie met een wijnkaraf op tafel zorgt deze prachtige set voor een toename van uw omzet.

36,95

Kristallen whisky karaf Queen

Deze schitterende whiskykaraf Queen is gemaakt van 24% PbO kristal en daarmee van de beste kwaliteit die verkrijgbaar is. De handgeslepen karaf weegt maar liefst 2,5 kilogram. Beter is niet verkrijgbaar en deze karaf is wat elke liefhebber van whisky zich wenst.

235,00

Kristallen whiskyglazen Ribbons

Van de kristallen whiskyset Ribbons verkopen wij ook de losse whiskyglazen. Deze twee schitterende glazen zijn een lust voor het oog. In de Bohemen zijn deze kristallen glazen door vaklieden met de hand geslepen. De inhoud van de glazen is 320ml. Kijk voor meer informatie over dit product ook bij de whiskyset Ribbons op onze website.

45,00

Kristallen whiskyset met twee glazen Ribbons

Prachtige luxe en exclusieve kristallen whiskyset met twee glazen van hoge kwaliteit en schitterende gravures.

165,00

Scheepskaraf Royal

Deze prachtige scheepskaraf Royal is nieuw vervaardigd door een van de beste kristalhuizen van Tsjechië. Met zijn vorm doet deze kristallen karaf historisch aan, maar de fijn geslepen karaf heeft tegelijk een moderne uitstraling. Deze scheepskaraffen werden vroeger al in de VOC tijd gebruikt en door de brede bodem blijft de karaf goed op tafel staan bij het deinen van het schip. Nu tegenwoordig een exclusieve kristallen karaf op tafel voor whisky of cognac.

170,00

Whisky karaf Ribbons

Prachtige whisky karaf Ribbons die door het gebruik van de beste kwaliteit kristal een aanwinst in huis is. Schitterende gravures vervaardigd door echt ambachtslieden. De karaf weegt door de hoge kwaliteit maar liefst 2,5 kilogram, en is daarmee een prachtig cadeau voor whisky liefhebbers.

125,00

Champagneglazen bruiloft kristal set (2-delig)

Een prachtige set van twee kristallen champagneglazen, handgemaakt en van zeer hoge kwaliteit, verpakt in een luxe geschenkverpakking.

De set bestaat uit één kristallen champagneglas met roze voet en één kristallen champagneglas met blauwe voet; één voor de bruid en één voor de bruidegom.

Deze champagneglazen met gravure van een hart zijn 22 cm hoog.

Proosten op de liefde wordt extra speciaal met deze set kristallen champagneglazen. Ook leuk voor Valentijn!

34,95

Kristallen decanteer wijnkaraf

Een prachtige kristallen decanteer wijn karaf waarmee het drinken van wijn een nog grotere belevenis wordt. Door het uitschenken van de wijn in de karaf wordt zuurstof toegevoegd aan de wijn, waardoor de smaken van de wijn nog beter tot hun recht komen. Is niet alleen mooi om te zien maar geeft u rode wijn meer lucht zodat de wijn nog lekkerder smaakt.

Wist u trouwens dat decanteren voor witte wijn ook goed mogelijk is? Door het decanteren komen de aroma’s ook bij witte wijn beter vrij wat de smaak ten goede komt.

De karaf is bijna 40 centimeter in lengte en weegt met zijn hoge kwaliteit kristal bijna 1,8 kg.

69,95