"Crafted"

Crafted staat voor “ambachtelijk vervaardigd” en die bijzondere en luxe artikelen bieden wij als Crafted Crystal aan. We leveren kristallen glazen en karaffen die we laten vervaardigen, gevraveren en personaliseren door echte ambachtslieden uit TjechiĆ«. Op verzoek laten wij bijzondere producten maken. De vaklieden met wie wij samenwerken hebben soms al meer dan 50 jaar ervaring en gebruiken nog steeds dezelfde ambachtelijke methode om de mooiste kristallen glazen en karaffen te maken. Wij bezoeken deze vaklieden en kennen de specialismen. Daarom kan Crafted Crystal echt unieke kristallen glazen en sets leveren.

De hand van de meester, ambachtelijk gegraveerd kristal.

Perfectie tot in het detail

Natuurlijk is geen kristallen glas hetzelfde, maar voor elk glas geldt dat het zorgvuldig gecontroleerd is op de kwaliteit. Het eindproduct is van hoogwaardig niveau en elk glas of karaf is uniek. Het is duidelijk zichtbaar dat het een ambachtelijk vervaardigd stuk is. Maar ook glasblazers de meesterblazers, maken bijzondere kristallen glazen. Kijk bijvoorbeeld eens bij deze unieke kristallen wijnglazen.

Het echte ambacht van kristal graveren

Op deze film is te zien hoe het graveren van kristal geschiedt. Ervaren ambachtslieden werken thuis al jaren aan dezelfde werkbank, om prachtig met de hand bewerkt kristal te maken. Wij werken samen met deze vaklieden om samen met hen voor u de mooiste producten te maken. We hebben een beperkt assortiment met standaard producten, maar vooral zijn we gespecialiseerd in gepersonaliseerd kristal. Kristallen wijnglazen of waterglazen, voorzien van speciale gravure of bedrijfslogo. We kennen de specialisten die topkwaliteit verzorgen.